Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Управління соціального захисту населення інформує
 
  Фінансові та підсумкові звіти громадської організації “Спілка учасників АТО Мелітополя” та підсумковий висновок від управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради за результатами моніторингу виконання проєкту “Соціальна підтримка ветеранів та заходи патріотичного виховання молоді”.

Продолжение материала
До уваги отримувачів житлових субсидій і пільг!
 

     Постановою національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з 01.01.2020 для населення установлено тарифи на послуги з розподілу природного газу. На теперішній час доопрацьовується програмне забезпечення у частині нарахування громадянам житлових субсидій та пільг на послугу з розподілу природного газу. Донарахування субсидій за послугу розподілу природного газу буде здійснено пізніше.

ДО УВАГИ ОТРИМУВАЧІВ КОМПЕНСАЦІЇ ЗА НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ
   

   З 1 січня 2020 року набрав чинності новий Закон України «Про соціальні послуги». У звʼязку з цим, управління соціального захисту населення повідомляє:


Продолжение материала
Управління соціального захисту населення інформує
   

 

   Напередодні свята Водохрещі звертаємо Вашу увагу на можливі небажані наслідки для здоров’я та закликаємо утриматися від купання на несанкціонованих пляжах, особливо там, де не перевірене дно. Рекомендуємо проводити ритуал Водохрещі під пильним наглядом медичних працівників! Ні в якому разі не купайтеся в стані алкогольного сп'яніння! Намагайтесь уникнути переохолодження! Бережіть своє здоров’я та життя!



Продолжение материала
ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ МІСТА МЕЛІТОПОЛЯ
   

   Управління соціального захисту населення повідомляє, що відділ прийому громадян № 2 переїхав за адресою: вул. Бєляєва, буд. 18. У зв’язку з переїздом прийом громадян буде здійснюватися з 14.01.2020.



ДО УВАГИ ОСІБ, ЯКІ МАЮТЬ ПРАВО НА ПІЛЬГИ!
 

   Управління соціального захисту населення повідомляє, що відбулися законодавчі зміни щодо питань надання пільг на оплату житлово- комунальних послуг: з 01.01.2020 пільговики мають право звернутися з заявою для отримання пільг у грошовій готівковій формі в середині опалювального / неопалювального сезону та отримувати пільги у готівковій формі з місяця, що настає за місяцем подання заяви.


Продолжение материала
Шановні громадяни міста Мелітополя!
   

   Управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради повідомляє, що у зв’язку із  настанням холодної погоди різко зростає кількість і загроза виникнення пожеж через необережне використання електрообігрівачів та опалювальних печей, їхню несправність, короткі замикання внаслідок перевантаження електромереж тощо. За усім цим – життя та здоров’я людей, добробут громадян, їхня безпека.

Продолжение материала
До уваги пільговиків!
 
 

 Механізм виплати пільг на житлово-комунальні послуги

з 01 жовтня 2019 року

 


Продолжение материала
Управління соціального захисту населення інформує
 
  Управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області інформує про результати засідання конкурсної комісії з визначення проектів, розроблених громадськими об’єднаннями ветеранів, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів міського бюджету.


Продолжение материала
До уваги мешканців міста Мелітополя!
   

   Управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради повідомляє, що в останні роки, в місті, реєструється значна кількість нещасних випадків, пов'язаних з вживанням грибів. Гриби – це поживний продукт харчування, але в той же час вони можуть бути небезпечними і привести до отруєння, а іноді й смерті. Отруєння організму викликають токсини, алкалоїди та сполучення важких металів, які містяться в грибах.


Продолжение материала
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > В конец >>

Всего 31 - 40 из 249

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021